Veelgestelde vragen

 1. Welke betaalmethoden zijn beschikbaar op de website? Bij NextthinkShop bieden we verschillende betaalmethoden aan om het betalingsproces voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. U kunt kiezen uit de volgende betaalopties:

  • Betaling via iDeal
  • Betaling via Bancontact
  • Betaling via Creditcard (American Express, MasterCard, Maestro en VISA)
  • Betaling via Klarna
  • Betaling via Sofort Banking
 2. Hoe kan ik betalen met iDeal? iDeal biedt een directe online betalingsmethode via uw eigen bank. U kunt binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving betalen, wat eenvoudig en veilig is. Deze betaalmethode is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Friesland Bank, ING, ASN Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bank.

 3. Hoe kan ik betalen met een Creditcard? U kunt uw bestelling betalen met een Nederlandse creditcard, zoals VISA, American Express en MasterCard. Op de betaalpagina vult u uw creditcardgegevens in, waaronder het creditcardnummer, de naam op de kaart, de vervaldatum en de 3-cijferige CVC-code op de achterkant van uw kaart.

 4. Hoe kan ik betalen met Klarna? NextthinkShop biedt de optie om te betalen met Klarna, waarbij u na levering een digitale girobetaling ontvangt via e-mail om het aangekochte product te betalen. U kunt betalen met een digitale giro tot een bedrag van €300, waarbij Klarna een gegevenscontrole uitvoert voordat de betaling wordt goedgekeurd.

 5. Hoe kan ik betalen met Sofort Banking? Sofort Banking biedt een online overschrijvingsmethode waarbij u uw internetbankgegevens gebruikt. Op de beveiligde betalingspagina logt u in met uw vertrouwde internetbankgegevens en selecteert u de bankrekening voor de betaling. Na het invoeren van de bevestigingscode ontvangt u een orderbevestiging in onze webshop.

 6. Is winkelen bij Nextthink.nl veilig? Ja, winkelen bij NextthinkShop is volkomen veilig. Uw persoonlijke gegevens worden volledig versleuteld en beveiligd tegen toegang door derden via SSL-servers. We voldoen aan alle privacywetgeving en verstrekken uw informatie nooit aan derden zonder uw toestemming.

 7. Ontvang ik een orderbevestiging voor mijn bestelling? Ja, elke voltooide bestelling wordt bevestigd via e-mail met een orderbevestiging.

 8. Kan ik een bestelling annuleren? Ja, het is mogelijk om een bestelling te annuleren door een e-mail te sturen naar info@Nextthink.nl vóór 17:00 uur op dezelfde dag als de bestelling, met vermelding van uw naam, ordernummer en besteldatum.

 9. Hoe kan ik contact opnemen bij problemen met betaling of andere vragen? Voor vragen of opmerkingen over uw bestelling kunt u contact met ons opnemen via info@Nextthink.nl. We zullen uw vraag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen, behandelen.